diumenge 15 de febrer

Mar tranquil·la i un vent d'entre 7 i 9 nusos eren condicions idònies per a la disputa d'aquesta segona jornada de la PROMOREGATA 2015, en un camp de regata situat davant la mar bella de Barcelona.

Showlist data is not configured

En aquesta segona prova se sumava a la flota el Challenge de Business Yachtclub, i quina millor forma de fer-ho que amb dues victòries!

En la primera prova el Challenge sortia ben situat i amb velocitat, i situat al capdavant de la flota liderava la prova amb comoditat d'inici a fi. Al seu darrere J-Blau muntava segon en el primer tram, seguit de Zega Team, Cucumiau, i J-Blanc (tots 3 últims a molt poca distància). Però en el primer tram de popa, gràcies a ser molt més ràpìds en la hissada de Gennaker, els de Badalona s'escapaven dels de Corsa, i en la segona volta les posicions es mantindrien sense canvis fins a la línia d'arribada.

La segona prova va començar amb una forta rolada cap a la dreta en el darrer minut que va afavorir a tots excepte el Zega Team, que abans del role era el millor situat en la sortida. Malgrat això el Zega Team va aconseguir creuar davant del Challenge i del Cucumiau en finalitzar el primer tram, en un pas de boia molt ajustat (havent-se de penalitzar el Challenge per tocar boia). J-Blau i J-Blanc tenien la seva lluita particular en quarta i cinquena posició. En un final de segon tram disputadíssim, el Challenge aconseguia avançar el Cucumiau i el Zega Team, que tot i ser del mateix club no estaven disposats a cedir-se ni un pam d'aigua. En la segona volta cap dels participants aconseguia remuntar posicions, i a la línia d'arribada els resultats calcats de la primera prova no reflectien la disputa molt ajustada per la segona i tercera plaça, ni per la quarta i cinquena.

classificacions