diumenge 13 de setembre

Jornada sensacional per navegar! temperatura ideal, i vent de direcció constant entre 15 i 17 nusos, durant totes les proves.6 embarcacions esperaven a la línia de sortida, moltes d'elles amb tripulacions que participaven per primer cop en una regata, Tot i així el recorregut no era pas fàcil, ja que les dues voltes al circuit sobrevent-sotavent de 0,65mN, el feien molt tècnic, i amb poc marge d'error.

Showlist data is not configured

A les 15:30h es donava puntualment el senyal d'atenció de la primera prova,

en què l'Ondulat es posava inicialment al capdavant, seguit de prop pel Nacex, i una mica més enrere per Zega Team, Cucumiau, i JBlanc. El JBlau sortia molt endarrerit. Al primer pas per sobrevent es mantenien les posicions, però en la primera baixada cap a sotavent les coses canviarien bastant: Nacex atrapava a la mateixa boia a Ondulat, que baixava sense gennaker, però Ondulat s'aprofitava que Nacex cedia alguns metres en la maniobra d'arriada de gennaker, i recuperava el liderat a l'inici de la segona cenyida. Encara en la baixada, el Cucumiau es situava en tercera posició, però es passava de lay-line, i a més tenia problemes seriosos per baixar el gennaker: en el pas per sotavent el superaven en aquest ordre el Zega Team (que havia muntat malament el seu gennaker), el JBlanc, i el JBlau, que havia recuperat molt terreny cedit en la sortida, i amenaçava els seus companys de Corsa. I seguint aquesta remuntada, el JBlau passava 3er al segon pas per sobrevent, sols darrere d'Ondulat i Nacex, que en aquest ordre ja estaven creuant l'arribada. Al final el JBlau consolidava la remuntada, Zega Team creuava 4t, i Cucumiau recuperava una posició, que cedia aquest cop el JBlanc, també passat de lay-line i amb problemes en l'arriada del seu gennnaker.

En la segona prova, amb la baixa del JBlanc que no prenia la sortida, es repetia el duel al capdavant entre Ondulat i Nacex, però aquest cop Ondulat liderava d'inici a fi. L'emoció era pel tercer lloc, que al llarg de la primera volta era pel JBlau, però que en la segona cenyida passava a mans del Zega Team, que havia près el bordo de terra mentre el JBlau feia el bordo de mar. I tancava la flota el Cucumiau, que havia quedat molt desmoralitzat pel que li havia passat a la primera prova.

El JBlau decidia no prendre la sortida de la darrera prova, que aquest cop era molt ajustada al capdavant, però novament amb un lleuger avantatge per a Ondulat sobre Nacex al primer pas per sobrevent. No obstant Nacex superava a Ondulat al pas per sotavent, i en col·locar-se lider li feia un estret marcatge, en una llarga i espectacular guerra de virades: quan Nacex ha decidit deixar-ho Ondulat ha aconseguit recuperar el liderat al segon pas per sobrevent, i aquest cop si que han hagut de treballar-se tota la baixada per aconseguir mantenir el primer lloc.  Al grup perseguidor, aquest cop era el Zega Team qui sortia molt endarrerit, i tot i anar retallant una mica als del Cucumiau, finalment havien de conformar-se amb la darrera posició en la darrera prova, superats pel Cucumiau, que es proclamaven campions de la PROMOREGATA 2015, gràcies a la seva regularitat.

classificacions